reede, November 12, 2004

Hall sügis!

Mul on sihuke tunne nagu ma ei olekski viimased kaks nädalat midagi teinud. Olen saavutanud rutiinse tegutsemisvõime, mis lülitub sisse pärast hommikust ärkamist: töö, lõuna, töö, kool, kodu ja magama. Ka ilmad on masendavalt hallid...viimati oleks päike justkui väga ammu paistnud. Aga ma mäletan seda väga hästi: see oli üks järjekordne hommik, kus ma tööle läksin, erinev oli see, et sellel hommikul ärkasin natuke varem. Oli külm ja karge hommik, hingeõhust tekkisid aurupilved, maas oli härmatis, mis kattis värvilisi lehti. Madal päike paistis mulle piki tänavat otse näkku ja soojendas põski ning aegajalt kostus jala alt jää praksatust.



Nädalavahetus tuleb aga tesitsugune. Reedel sõidan Tallinna sünnipäevale ja laupäeval teen seal lühikese ekskursiooni paarile lätlasele. Jah, mina, kes ma olen Tallinnast enamasti vaid läbi sõitnud ja üldse sinna väga vähe sattunud. See nädalavahetus toimub ka Ringi sügismatk, kuhu arvatavasti ei jõua! Nii väga oleks tahtnud minna, aga ehk saab pühapäeval korra käia.

ps. Huvitav, kas mul on arvutis mingi viirus? Viirusetõrje seda ei leidnud, aga kummaliseks sümptomiks on see, et kui vajutada hiire külgedel olevaid nuppe (need, mis jäävad pöidla ja väikese sõrme alla), siis teeb arvuti restardi. Esialgne lahendus oli see, et keelasin ära startupil käima jooksva hiirega kaasas olnud softi ja praegu probeemi ei ole...või ma lihtsalt ei pane seda mõnda aega tähele.