laupäev, Oktoober 23, 2004

Teine paev!

Tana ma hommikust sooma ei lainud - ei tahtnud enam. Eile ohtul soodud vois praetud kala oli veel sees, koos magustoiduga, mida nii tahtsin votmata jatta, aga kortsmiku libe keel, soov ikkagi proovida ja vabadus mitte maksta tegid oma too. Nii ma siis soingi ennast jalle sea moodi tais ja hommikul lihtsalt ei tahtnud enam.
Parast eilset pubiohtut jalutasime tagasi hotelli, kell oli kuskil 11 paiku ja reede ohtu. Rahavast esialgu ei tundunudki vaga olevat, aga olime ju vanalinna aares. Mida hotelli poole, seda rohkem inimesi. Enamasti oli tegemist noortega, kohati ikka liialt noortega. Ja nagu eilsest sissekandest lugeda voistite, siis tunneb kohalikud ara napi riietuse jargi - eriti noored. Lisaks t-sarkides noormeestele voib siis naha miniseelikutes tytarlapsi ja siin ei ole isegi reegleid kinnitavaid erandeid, miniseelik on eranditult koigil... See teeb aga asja natuke igavaks, ok valetan :p. Ka ilma miniseelikuteta tundub ohk olevat tais elektrit, seda paiskub valja paljudest murtsuvatest kolaritest erinevates klubides, politseisireenidest ja elektrisiniselt vilkuvatest vilkuritest.
Joudsime hotelli, votsin uhe varskendava kylma dushi... ei, mitte selleparast... Hoopis selleparast, et ma lihtsalt ei suuda sellest dushist sooja vett valja voluda. Seal on yks suur nupp mida tuleb keerata, aga sooja vett pole sealt veel tulnud.
Tana oli siis jalle yks loeng, andis selle S. Sugita, kes yks teooria eestvedajaid oietolmuga seonduvatel teemadel praegu. Ta on ameerikast, aga naeb valja tapselt nagu Jackie Chan, mistottu on loeng suhteliselt huvitav, sest pidevalt on oodata mond huvitavat akrobaatilist trikki voi uksest sissetormavaid kurjameid, kelle meie loengupidaja oleks efektselt grimassitades ja rusikaid viibutades neutraliseerinud ja parast seda nalja heites loengut jatkanud. Kahjuks pidin ma pettuma, midagi sellist ei juhtunud, aga seda huvitavam oli jalgida neid meetripikkuseid valemeid tais sulge, murrujooni, integraale, indekseid ja muid marke. Ja nalja sai ka... Mina neist paris aru ei saanud alati, aga myts maha nende ees, kes sellised valemid valja motlevad, ja kui need ka veel midagi reaalset tahendavad.