kolmapäev, Oktoober 27, 2004

Mr H. Li has left!

Kõigepealt pealkirja selgituseks, nimelt oli hotelli televiisorist võimlaik lisaks täiskasvanute ja teistele tasulistele filmidele, playstationi mängimisele, internetti pääsemisele ja sõnumite vaatamisele võimalik ka enda jooksvat arvet vaadata. Mina olin sisse kantud just pealkirjas mainitud nimega. Õnneks oli H. Li tore inimene ja erinevaid lisateenuseid ei kasutanud ja ma pääsesin hotellist ilma tõrgeteta. Selgitan siis veel paar asja lahti: Jackie Chani välimusega S. Sugita on tegelikult pärit jaapanist, hotellis ei vahetatudki iga päev pesu ja rätikuid, need tõmmati lihtsalt sirgeks või lapiti kokku. Ja otsekui minu mõtteid lugedes ei olnud viimasel päeval ka seebil enam kilepakendit ümber. Pureunenud ja üks terveks jäänud klaas vannitoas oli asenduatud aga kahe plastmassist topsiga.
Esmaspäeval toimunud ekskursioon kukkus huvitavalt välja: umbes 60% bussisõitu 35% pubis istumist ja 5% jalutamist. Aga täiesti arusaadav, et taheti palju näidata, vahemaad olid aga pikad ja pubis olemise aega alahinnati tugevalt. Seegi päev ei hoitud söögi pealt tagasi, suured liharoad lõunal ja õhtul ning sinna juurde veel magustoit ja supp. Teiipäeva hommikul sai alustatud tagasisõitu, kuigi meil olid rongipiletid - oli kogu rong reserveeritud ja me saime seisukohad nagu meile öeldi.
Ah... ei viitsigi praegu rohkem midagi kirjutada, lihtsalt Mr Li on nüüd jälle kodus.

ps. Pildid on praegu aparaadis ja Tallinnas, nii et asjakohaseid pilte praegu ei tule. Krt, selles osas peaks midagi ette võtma - piltide osas üldiselt. Vähemalt mul endal on tunne, et see osa jätab soovida.
Järgnev pilt lihtsalt selleks, et siin üks pilt oleks.