teisipäev, Detsember 14, 2004

east meets west

Regio jõulupidu on möödas: tsirkus on tagasi linnas. See oli nimelt siis stiilikas. Mina kehastasin Arko Paat'i ehk olin siis akrobaat. Pidu kestis täie hooga hommikuni. Kuskil polle 7 paiku sai magama mindud. Järgmine öö vastu esmaspäeva möödus seetõttu väga sügava unega. Õhtul veel kaalusin, et kas ma lülitan telefoni ööseks välja või mitte. Tavaliselt ma seda teen. Sel hetkel mõtlesin aga, et kui ma äratuse maha magan, siis saab keegi mulle helistada ja üles ajada.
Hommikul kell 7.10 helisebki telefon ja keegi tahab mulle kuuske ära tuua ja tundub olevat juba kannatamatu. Peaaegu kohe hakkasin kahtlustama... aga et mitte raadiokuulajatele pettumust valmistada, siis ma kõnet ei katkestanud. Püüdsin midagi öelda, aga täpselt ei mäletagi, mis ma seal rääkisin.
See selleks... huvitab mind hoopis see, et kes oli see inimene, kes hommikul kell 7.10 pingsalt raadiot kuulas ja suurest heast meelest naeru lagistas. Äkki tunnistad siin üles, võibolla saad kergema karistuse...

järgenavlt aga lubatud pilt minu märgiseeriast: east meets west.

2 Comments:

Anonymous said...

Kahju, et seda kuuske ei tahtnud :( oli teine päris kenake. Vähemalt nalja sai! Hea meelelahutus varajastele ärkajatele.

autor "Kuidas läheb"

2:03 PM  
edgar said...

ei ole viisakas jääda anonüümseks ;) ??
aga et saigi nalja? kahjuks ma ise ei kuulnud seda, olin liiga ametis magamise ja rääkimisega - kolmandat asja lihtsalt ei jõudnud enam teha :p
sa ise kuulasid?

2:25 PM  

Postitage kommentaar

<< Home