laupäev, August 28, 2004

Hõissa pulmad!

Käesolev nädalavahetus möödub siis pulmi pidades. Polegi ammu üheski pulmas käinud, tegelikult ainult kahte olengi juhtunud. Ühest ei mäleta ma midagi ja teisest on väga üksikud katked. Huvitav on aga see, et mõlemad pulmad, kus ma olen olnud toimusid Lätis ja arvake nüüd ära, kuhu ma täna sõitma hakkan?
Õnneks ja samal ajal kahjuks jäi ära klassikokkutulek, kuhu ma arvatavasti pulmade tõttu minna ei oleks saanud, nüüd aga on lootust. Kahjuks jääb vist nägemata tänane odavise, samas on tänases finaalis ju tervelt kolm Läti odaviskajat. Nii, et võibolla isegi silmanurgast midagi näeb, väike vaheldus Eesti kuldmune poetavatele reporteritele. Siit aga üks näide kirjutavast meediast:
“...Võimsa avatõuke tegi aga üldjärjestuses neljandal kohal paiknev ent kokkuvõttes siiski liider Brian Clay peamine konkurent olev Roman Šebrle, kes saatis 7,26 kilose raudmuna 16.38 kaugusele..." (Allikas: Sportnet)


Foto: Seekordne pilt on siis väike kompositsioon, sellele paremale alumisele pildile peaks aga leidma asendaja, kus tuleks selgemalt välja punakas toon. Praegu on tegemist ikkagi põhitoonilt rohelise pildiga.