neljapäev, Detsember 02, 2004

Aku vajab laadimist!

Tänase päeva märksõnad on korvpall ja vastuvõtt.
Täna oli siis Geograafia Instituudi aastapäevale pühendatud korvpalliturniir. Seekord ei läinud kõige paremini, aga vähemalt rebastele tegime ära. Ülejäänud kkas mängu me kaotasime. Esitus ei olnud kõige halvem, aga vorm oli lihtsalt kehva. Väsimus tuli peale ja me lihtsalt kustusime.
Edasi läksin sealt TÜ peahoonesse vastuvõtule. Ruum oli kohutavalt palav, minul aga ülikond seljas, jalad korvpallist nõrgad, käed värisesid ja kõhus keeras. Korvpall oli teinud oma töö.Täna, peale korvpalli koju minnes, tungis mulle linnas ninna üks lõhn, mis käivitas terve mälestuste ahela. Lõhn tuli õlletehasest ja lõhnas arvatavasti virre, milles ma päris kindel ei ole. Igatahes meenus mulle see õlletootmisprotsessi vaheetapiks olev vedelik ja minu läti vanaisa, kes seda saunas keetis. Mulle meenus see hetk kui me seal saunas seda kopsikuga jõime ja ma tundsin isegi selle maitset enda suus: selline magus ja omapärane. Justkui oleks ma seda äsja joonud, nii reaalne tundus kõik. Siingi oli oma roll arvatavasti korvpallil, pärast mida piinas mind jänu, aga ma ei raatsinud enne koju jõudmist poest midagi osta.

ps. muide mu vanaisa elas selles majas ja võibolla tuleb kunagi ka sauna pilt.

2 Comments:

Anonymous said...

jällegi väga lahe pilt :)

muide, minu blogisse on jõuitud mitu korda sinu nime otsides :P

sepp 2

1:37 PM  
edgar said...

samas on päris paljud jõudnud siia sinu blogilt

11:54 AM  

Postitage kommentaar

<< Home