esmaspäev, Juuni 19, 2006

Head õhtut!

Lõpetan töö ja valvur küsib, et jäid hilja peale? – Jah...
Homme jälle? – Jah... Head õhtut!
Sõidan koju... nägin ühte tuttavat ja siis teistki. Uskumatu kui vähese põhjal tunneb inimese ära... ma arvasin kuhu ta läheb, aga mitte sellepärast ei läinud ma sinna – Nüüd ma siis tean, mis tunne on pühapäeva õhtul üksi Zavoodis ühte õlut juua. „Üks” ja „üksi” kõlab kuidagi kurvalt, „esimene” on palju rõõmsam sõna. Ma ei ole kurb, olen mõtlik.... 25 aastat tagasi, või oli see väham või rohkem, juba olen unustanud - just lugesin ju, hävitasid Iisraeli hävitajad Iraagi tuuma tehase/jaama...Televiisorid igal pool – Jalgaplli MM käib ja inimesed vaatavad. Vaataks isegi... 12 kellalööki ja keegi lubab ennast jõkke uputada. Jälle üks tuttav nägu – ma näen teda viimasel ajal päris tihti, aga ma ei räägi temaga. Tean ühte fotograafi, kes... ma ei ole üle nädala pilti teinud – tahaks. Täna ei ole selline kui ühel varasemal päeval eelmisel nädalal... Klaasikillud, neetud, mul ei ole pumpa.
Tahan pesemas käia... ebameeldivalt haisev roheline trepikoda... Tahan tegeleda kodukaunistamisega – mul on üks plakat, varsti saan võibolla teise veel, olen sellel juba tükk aega silma peal hoidnud. Graafikud on värvilised.
Hommikusöögiks on mul porgandit, leiba, kefiiri ja üks kohuke... a, viinamarju on ja üks sulatatud juust ka...

5 Comments:

Anonymous said...

ei kujuta eriti tühja zavoodi ette... kõndisin pühapäeval kella 00.paiku just sealt mööda ja otsustasin napilt, et ei astu sisse... jäin siis elamusest ilma?
Leila,
tyhjaks pigistet sidrunist apelsiniks saamas

4:58 PM  
edgar said...

ei seal oli veel inimesi, aga mina olin üksi :p, aga täiesti tühi zavood on väga kummaline koht

ma arvan, et ikka jäid, teinekord ära mine niisama mööda ;)

7:44 PM  
Anonymous said...

nagu näha oli, siis kolmapäeval ma niisama mööda ei läinudki

oli tuttav meeldida;p

muidugu juhul, kui juuresoleva blogi autor on ikka seesama Edgar...

Leila,
suvi soos, mõte ei raband

7:14 PM  
edgar said...

jah, mina olen seesama Edgar... see oli huvitav ja meeldiv kokkusattumus! muuseas sellel päeval mitte ainuke.

väga tore!

11:15 PM  
Anonymous said...

kahtlustan, et toredaid kokkusattumisi näeb zavood mingil hetkel veelgi, sest mind on alati huvitanud jutud kaugelt seitsme maa ja mere tagant;9

Ilusat!

Leila

1:48 PM  

Postitage kommentaar

<< Home