pühapäev, Juuli 02, 2006

Hispaania, naised

Eile oli fantastiline paev... yks asi on naha nii palju ilusaid naisi ja teine asi on ujuda kuuma Andaluusia paikese all maenolvale rajatud basseinis. Kui need veel koos oleksid olnud... ei, ma parem ei hakka siit praegu edasi motisklema... Juhtus see tapsemalt pisikese linna Ronda lahistel, kuhu me ekskursiooni kaigus laksime... Nimelt olid seal linnas toimumas paris mitmed pulmad korraga ja sealt need pidulikud tualetid... Krt, ikka joudsin tagasi naisteni.

Siin pidavat ka ilusad ja "coolid" mehed olema, aga seda ma ei tea - olen lihtsalt kuulnud usaldusvaarsetest allikatest :p. Oobime siin yhes sportlaste hotellis, peamiselt vist tegemist soudjate ja aerutajatega...

Yks kartusi - mitte haigestuda - on natuke teoks saamas, paar paeva on juba kurk valus ja nohu takistab hingamist. Palavus ja konditsioneerid ei lahe mitte kokku.

Siin on tore, olen teinud juba 619 pilti (kustutamisega naen vaeva Tartus) - vahemalt monedega olen paris rahul: needsamad naised Rondas (krt, jalle naised), moned windows XP´likud vaated ja tanavaelu iseloomustavad pildid. Kahjuks saan neid teiega jagada alles hiljem ja kahjuks ei ole ma eriti julge tanavapiltnik. Tahaks, aga jaab julgusest puudu... nii jaavad ka need huvitavamad pildid tegemata.

Veelkord pean mainima naisi - tahaks Eestis olla praegu. Rohkem ma neid seekord ei maini, aga kuna ma tana nendest niipalju raakinud olen, siis panen ka vastava pealkirja...

tevitused koigile! (ja see ei ole suunatud ainult "koigile naistele")

ps. pildi lisan siia tagantjargi juurde ja arvake ara, mida siia tulev pilt kujutab.

2 Comments:

sepp said...

no ja mis kuri vaim takistas sind kohe pilti lisamast :D

8:45 PM  
edgar said...

no ei raatsinud esialgu... :)
tehnilised probleemid ja laiskus teevad ka oma too.

12:04 AM  

Postitage kommentaar

<< Home