teisipäev, November 22, 2005

Võitlen edasi

Pärast pikka päeva arvuti taga, ei jõua ja taha kodus enam eriti midagi arvutiga tehagi, mis tähendab seda, et mul hakkavad lõppema pildid, mida siia üles riputada. Mõnda aega tagasi kõvaketta rikke tulemusel My documents kataloogi lukustunud pildid on jätkuvalt seal ja mulle kättesaamatud. Aga ma ei ole veel lootust kaotanud ja võitlen edasi...

4 Comments:

sepp said...

hmmm...
http://www.bootdisk.com/xptop20.htm#14

?

9:28 AM  
edgar said...

lähen katsetan ja annan teada...
sõber proovis Linuxi live CD'ga, aga siis ei võtnud ta seda kõvaketast taha. eile mässasin ka mingite bootdiskidega aga edutult.

üks probleem on see, et ma ei tea administratori parooli, sest ma tegin kohe oma kasutajanime, andsin talle admin õigused ja administratori nimelisest kasutajast ei tea ma rohkem midagi. see minu parool, aga küsitava administrator kasutaja parooliks ei sobi :p

2:22 PM  
sepp said...

ookei, adminparooli mitteteadmine on NTFS ketta puhul (ilmselt sul see on, kui liveCD tha ei võta) halb märk. et endale kohe ka adminõigused andsid, on muidugi hea... keeruline värk, rsk :)

2:55 PM  
edgar said...

ühe kõvaketta ta võttis taha, mul on seal 2 kõvaketast ja mõlemad NTFS, aga seda teist, mis rikki läks ja mille pealt enam ei ole võimalik üles bootida, seda ei võtnud...

igathes on siin peidus paras annus irooniat :p

3:06 PM  

Postitage kommentaar

<< Home