kolmapäev, November 02, 2005

Tulemus teadmata

Kui natuke liialdada ja lihtsustada, siis ütleksin, et vihkan messengeri. Mitte sellepärast, et ta arvuti mälu rööviks, et seal all reklaami näidatakse - ja ka kasutada ei ole seda ebamugav - vaid sellepärast, et seal saab kirjutada ja smiley'sid teha. Neid tundetuid ja mittemidagiütlevaid smiley'sid, mis peaksid väljendama emotsioone: embarrased, confused, angry... Ühesõnaga laadige alla uusi ja huvitavid smiley'sid ja tulistage edasi, tulemus...

Millegipärast tundub mulle, et teatud aladel toimub suurtootjate võidukäik, eelkõige tehnikaga seotud aladel. Masstoodang võidutseb, sest esiteks on nii palju odavam toota. Tarbija jaoks pannakse need asjad aga väga erinevatesse pakenditesse ja vormidesse, siis saab tarbija omale meelepärase valida.

Alljärgnev pilt on tehtud suvel Lõuna-Eesti teedel kihutet EOS Peugeot ralli eel Tartus autode rivistusel. Arvake ära, mis oli tõmmatud teibiga auto turvapuuri külge? Kas seda tee peal ka vaja läks ja mis tulemuse need rallimehed said, ei ole mulle teada.

Täna on Geo-Geo jalgpall, olen lahinguvalmis - tulemus teadmata.

1 Comments:

krista said...

tead, Edgar, t2na vaatasin su pilte Naksitrallide muusika saatel ja v2ga h2sti sobis :)

Masstootmine v6idutseb loomulikult: olen ammu kahtlustamas, et kusagil odava t88j6uga ohtralt varustatud riikides asuvad hiigelsuured tehased toodavad miljardeid identseid suveniire, mida suvalistes riikides suure eduga turustatakse kohaliku k2sit88 nime all. Kuidas muidu on v6imalik avastada n2iteks Kolumbia ja Maroko turgudelt identseid kulinaid? Ah?

8:47 PM  

Postitage kommentaar

<< Home