reede, September 09, 2005

Mix up

Tänaval minu ees sammus vanem härrasmees, sellise muheda olemisega, näol vaevumärgatav naeratus. Ta tundus just niisuguse inimesena, keda võiks igas olukorras pea kõhklemata usaldada. Samas võiks ta sobida lahedaks vanaisaks igale ühele meist. Tema kaenlas oli natuke kulunud „vana kooli” spordikott, mida ta hellalt hoidis. See tundus talle kallis olevat – tema kõrvale jõudes oli näha, kuidas näpud silitasid koti natuke kulunud, kuid ainsagi kriimu või plekita nahka. Rahavahetuspunkti juurde jõudes avas ta viimase ukse ja sisenes.
Midagi sellist juhutus täna hommikul tööle tulles...



Mix up? Tead, Sepp, sinu nimi on eksitav! :) Mind on 3 korda seostatud sinu blogiga, võibolla ka kaks, sest neid ma mäletan praegu. Mõlemal juhul on tegmist olnud kenade tütarlastega ja neile on väga meeldinud, kuidas sa kirjutad. Olen neile ausalt tunnistanud, et see ei ole mina. See lubab aga järeldada, et nad sellest lehest siin ei tea midagi. Ma igaks juhuks ei öelnud kah.

7 Comments:

sepp said...

Kurat, täielik ikaldus siis :D

Su ausus on piinlikkust tekitav lausa - samas saad sa alati öelda, et "oh, ma tunnen teda väga hästi" ;)

2:39 PM  
edgar said...

olen öelnud, et tegemist minu onupojaga. edasi tuli vist väike märkus geenidest ja mõtteavaldus, et ehk on minuski natuke seda annet... :)

8:04 PM  
Anonymous said...

muide edgar on olemas ka tütarlaps, kellele meeldib kuidas sina kirjutad ja kes täiesti hästi teab ka sinu blogi aadressi peast ;)

10:43 PM  
sepp said...

...peaasi siis, et see tütarlaps Edgarile anonüümseks ei jää :P

4:06 PM  
krista said...

Tütarlapsi juhatas lihtsalt alatult eksiteele Google, mis päringule "Edgar Sepp blog" viskas esimeseks ette tõesti Sepa blogi, kes aga uuenenud andmetel pole sugugi Edgari-eesnimeline, ja kuna tulemus oli paljutõotav, siis tookord ei investigeerinud edasi, nüüd juba targem :)

11:30 AM  
edgar said...

huvitav huvitav, arvatavasti ma tunnen sind, Ananonymous, või mitte? kuid praeguseks jätkuvalt minu jaoks anonüümne...

2:52 PM  
Anonymous said...

tunned küll jah, mis seal salata. aga ikkagi jätkuvalt anonüümne...

8:05 PM  

Postitage kommentaar

<< Home