reede, Juuni 11, 2004

Algus uues vormis

Alustan siinkohal siis uue etapiga blogimisel, mitte et mu vana kodu, ennast ammendanud oleks, aga tunnistagem ausalt, nii on lihtsalt mugavam. Käesolev lehekülg ei pretendeeri, millegi uue ja huvitava väljaütlemisele, rõhuasetus on piltidel ja minu tegemistel, mida püütakse piltidega illustreerida. Arvatavasti on see kõik siin mõeldud rohkem minu enda jaoks...tagantjärgi on päris huvitav vaadata, mis kirja pandud, ja ei paku seega kuigipalju tundmatule lugejale. Siiski oleks naiivne eitada ka väikest edevuse pisikut... ;), nii et kõik olete ikkagi teretulnud.

Üks probleem on lugede ja piltidega, mis tingitud sellest, et ma ei oma digikaamerat, mistõttu valmivad pildid enamasti tükk aega hiljem kui lugu. Loodetavasti ei hakka aga enamus mu sissekandeid välja nägema stiilis, et kuu aega tagasi käisin seal ja tegin seda ning siin on ka pilt sellest.