reede, Märts 25, 2005

Ärasõit!

Otsisin Ekspress Hotline'ist paari telefoninumbrit ja siis märkasin paremal serval ühte kohta, kuhu sai sisestada sünnikuupäeva. Proovisin ära ja tulemus selline:Kõigepealt üllatusin ma sellest, et täna on mul emotsionaalne nullpunkt. Füüsiline nullpunkt saabub esmaspäeval ja intellektuaalne nullpunkt veel 2 päeva pärast. Samas ei tasu sellest väga häirida lasta, sest ära on toodud minu õnnenumbrid. Nii et lähen ostan Viking Lotto pileti ja siis saan ka auto osta. Või peaks õnnenumbrid valima hoopis loosimise päeval? või loosimise hetkel, aga siis ei müüda ju pileteid... nii et nendega ei ole suurt midagi peale hakata.
Aga mul on õnn ja võimalus valida kahe inimese vahel, kui paljudel seda siis ikka on. Mis siis, et ma seda valikut võibolla teha ei oska, aga minu mõistuse hääl soovitab oodata seda kingitust... nii, et kumb teist on esimene ja mulle kingituse toob, teeb mind õnnelikuks... Loodetavasti saan ma siis ka emotsionalsest nullpunktist üle.

Aitab irooniast, tahtsin öelda, et täna sõidan ära... Ees on ootamas Vahemere ääres asuv koperi nimeline linnake. Tagasi tulen esmaspäeval 4. aprillil ja siis ootan jälle teie kõigi kirju, joonistusi ja telefonikõnesid. SMSe ja maile võite aga kogu aeg saata :).