reede, Oktoober 28, 2005

No one left behind

Ma tean asjadest, millega ma tegelen, väga vähe ja asjadest, mida ma tahaksin teada, veel vähem ning asju, mis on minu jaoks justkui loodud, neist pole ma arvatavasti midagi kuulnudki. Asju, mida ma armastan…
Olen kohati, siis kui ma ei ole kadunud argirutiini, lootusetu romantik, mind kutsuvad kaugused ja unistused… täna on ilus päev, vähemalt hommik oli.

Ameeriklastel on hariduse vallas käimas programm: „no child left behind”, mis läks käiku 2002. USA merejalaväelastel või üldse sõjaväelastel on moto, ma ei tea, kust see on tekkinud ja kas üldse on, aga vähemalt midagi siiski on: „no one left behind”. USAs „ei jäeta” kedagi maha…

Minu lemmik kirjavahemärgiks on kolm punkti: ma ise arvan, et see teeb teksti huvitavamaks, sügavamõttelisemaks, tegelikult jätan lihtsalt osa asju ütlemata, et Teie - armsad lugejad - midagi aru ei saaks. Siinkohal ma ei saa jätta tänamata oma eesti keele õpetajaid, kes mulle neid märke õpetasid, üks neist suutis mulle nende taga peituva grammatikagi enam vähem selgeks teha.

2 Comments:

sepp said...

mhmh...

10:16 AM  
vaikus said...

mulle meeldivad ka kolm punki.... ja ilusad pildid... eriti teiste tehtud...

12:03 AM  

Postitage kommentaar

<< Home