teisipäev, September 28, 2004

Carmeniga palmide all :p

Mul on töö juures laua peal gloobus. Aegajalt leiab mu ekslev pilk sealt järgmised nimed: Vaikne ookean, Hawaii saared, Tiibeti mägismaa, Kariibi meri, Gröönimaa, Patagoonia jne. Loomulikult ei näe ma iga kord täpselt samu nimesid, need muutuvad. Täpselt samuti muutuvad ka kujutluspildid. Lõpptulemus on aga alati sama, mingil hetkel avastan ma ennast klaasistunud pilguga gloobust vaatamas ja silme ees katked sinise mere rannal palmide all jalutamisest, brasiilia vihmametsade kohal hõljumisest, lumiselt mäenõlvalt suuskadega alla tormamisest jne...
Minu laual on ka möödunud valimistest pärit kaks postkaardisuurust pilti Carmen Kassist. Tõstsin ühe neist gloobuse kõrvale ja nüüd me käime juba igal pool koos...pole siis ime, et ma ei suuda kohati tööle keskenduda.